Hvor kan man danse linedance i Norge?

Posted by: admin

January 3rd, 2015 >> Linedance

Linedance ble spesielt populært på 2000-tallet, og da begynte man å arrangere kurs over hele landet. Det arrangeres fortsatt mange kurs, selv om linedance etter hvert har fått konkurranse fra andre danseformer, som zumba. Linedance er enkelt å komme i gang med, enten for moro skyld, eller fordi man gjerne vil trene. Det danses flere typer linedance i Norge, og det arrangeres også dansereiser, som dansecruise og lignende.

 

 

Dersom man har lyst til å begynne med linedance, kan man finne mer informasjon på nettsiden Kom og dans finner man en oversikt over klubber og miljøer der det blir arrangert kurs, fester og aktiviteter. Her finner man også informasjon om hvordan man kan starte egne kurs i nærmiljøet, dersom det ikke finnes noe kurstilbud der man bor. Man kan også trykke på en fylkesoversikt til venstre på siden, for å finne mer informasjon om dansekurs der man bor. Linedance er en fin aktivitet både for barn og voksne, og ettersom alle kan delta, uavhengig av nivå, er det lett å komme i gang. Det er motiverende å trene sammen med andre, og når man danser, har man det morsomt, blir det også enklere å fortsette med treningen.

This entry was posted on Saturday, January 3rd, 2015 at and is filed under Linedance. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.